BILETE DE AVION

Bilete de Avion fara comisioane si taxe de serviciu
Direct de la Companiile Aeriene

Bilete de Avion Ieftine prin Blue Fly. Cele mai bune oferte de zboruri catre toate destinatiile. Oferte bilete avion, rezervara on line zboruri ieftine!

Rezervari Bilete de Avion in peste 5.000 de destinatii. Compara si alege din miile de zboruri, biletul de avion cel mai avantajos. Noi va punem la dispozitie cele mai atractive promotii de la sute de companii aeriene.

bilete avionCompaniile de linie au preturi mai mari. Ele ofera mancare la bord, un confort sporit si nu platesti taxe suplimentare pentru bagaje. Sunt variante avantajoase daca vei calatori spre destinatii indepartate dar trebuie sa urmaresti cele mai bune oferte bilete de avion.
Companiile low-cos si cele de linie, au perioade de promotii extraordinare. Trebuie sa actionezi pe loc, atunci cand afli despre aceste promotii. Fii flexibil cu datele calatoriei pentru gasirea de zboruri ieftine!

Preturile la biletele de avion variaza în functie de zilele saptamanii, de lunile anului, de sarbatori si de sezon. Astfel, cu siguranta cele mai scumpe bilete sunt de Craciun, in luna august sau de Valentine’s Day, dar si în weekend.

Cele mai avantajoase zboruri se gasesc:

  • la mijlocul saptamanii (marţi/miercuri/joi);
  • în lunile extra-sezoniere: ianuarie, februarie, martie, octombrie, noiembrie, imediat dupa sarbatorile importante, dimineata devreme sau seara foarte tarziu.

Fii flexibil cu datele calatoriei tale si vei gasi oferte nemaipomenite!

Alege aeroporturile secundare!

In toata lumea exista aeroporturi secundare. Cauta pe Google aeroporturi low-cost. Intra pe site-ul lor şi vezi ce companii aeriene aterizeaza si pleaca de acolo. In functie de rezultate, poti alege un zbor la un pret bun.

Agentiile mari de turism au deja negociate preturi bune la zboruri pentru anumite destinatii. Cauta pe site-urile lor sau trimite un e-mail şi cere-le o oferta.

Incearca rute alternative!
Zborurile directe/de linie sunt întotdeauna mai scumpe decât cele cu escale sau low-cost.

Exista o multime de site-uri care iti vor cauta bilete de avion la cel mai bun pret.

Alte detalii:

Pentru a gasi cele mai bune oferte la bilete de avion iti poti  face un card de calatorii  si  înscrie-te la newsletter-ele companiilor aeriene. Astfel vei afla intotdeauna cand sunt promotii si cand scad semnificativ  preturile .

Concluzii:

– se spune ca cel mai bun pret la biletele de avion este cu 6-8 saptamani inainte de data calatoriei. Insa daca gasesti bilete foarte ieftine cu mult timp inainte, cumpara-le!

– companiile aeriene fac reduceri mari si cu 21, 14, 7 şi 3 zile inainte de zbor!

– nu uita: cele mai bune preturi la bilete se gasesc marti si miercuri, dimineata devreme sau noaptea tarziu.

– calatorii impatimiti sustin ca vei gasi bilete ieftine de marti pana vineri, la orele 10 a.m., 12:30 p.m. sau 8 p.m!

– unele companii fac diverse experimente vinerea, la pranz. Ele scad preţurile dramatic, pentru a vedea cum se comportă concurenta.

– nu exista reguli stricte in ceea ce privsşte aăsirea celor mai convenabile bilete de avion. Trebuie sa fii inventiv si sa cauti prin mai multe surse.

Cea mai simpla si eficienta metoda de rezervari bilete avion este online. Pretul la biletele de avion difera de la un caz la altul. Companiilor aeriene vor vinde bilete la tarife diferite in functie de perioada, numar de bilete disponibile la o anumita cursa, destinatie, locatie, etc.

Pentru a verifica cele mai bune oferte, incearca sa selectezi optiunea +/- 3 zile. Astfel vei gasi bilete convenabile ca pret într-un interval de 3 zile inainte si dupa datele de plecare si de intoarcere pe care ti le-ai stabilit initial.

Ce trebuie sa stiu despre bagajele de pe avion?

Inainte de o calatorie cu avionul este important sa cunosti si sa respecti dimensiunea impusa de compania aeriana pentru bagajul de cala si bagajul de mana.

Bagajele sunt restrictionate ca dimensiune si greutate. Mai mult, uneori se platesc taxe suplimentare pentru acestea, alteori nu, ceea ce determina confuzie si uneori chiar si probleme la aeroport.

Bagajele de cala:

Prezinta dimensiuni standard agreate de companiile de zbor:
Pentru majoritatea companiilor aeriene, dimensiunile stabilite sunt : 20kg , 23 kg sau 30kg (in functie de companie), si nu mai mult de 158 de cm.

Unele companii (mai ales cele low cost) permit si bagaje de cala de pana la 32 de kilograme. Tot ceea ce depaseste dimensiunile stabilite se plateste conform formulei taxa / kg.

Bagajele de cala sunt de cele mai multe ori incluse in pretul biletului in cazul companiilor de linie.

In cazul companiilor low–cost, bagajul de cala se plateste suplimentar.
Citeste toate instructiunile si detaliile oferite de companiile aeriene.

Informatii despre clasa de rezervare si calatorie:

Daca alegi sa calatoresti cu o companie de linie vei avea posibilitatea de a alege clasa economy sau clasa business.

Intre cele doua clase de rezervare exista diferente de pret semnificative, dar nu numai, confortul fiind cel de-al doilea criteriu de diferentiere dintre cele doua clase.

Avantajele calatoriei cu business class:

Un bilet la business class este mult mai permisiv atunci cand vine vorba de rambursarea sumei platite si de modificare a acestuia: (taxe mici de schimbare a datelor de calatorie, a rutei sau chiar modificare gratuita).

Confortul la business class se traduce prin scaune mai comfortabile sau chiar rabatabile, spatiu mai mare, meniu mai variat pentru toate gusturile si preferintele.

Contra cost, poti beneficia de spatiu suplimentar la picioare sau de imbarcare prioritara. Tot contra cost, poti sa beneficiezi de un meniu individualizat de mancare sau bauturi, pe durata zborului.

O companie de linie de lux, la business class, uneori ofera conditii de zbor similare conditiilor de cazare din hotelurile de lux.

Avantajele calatoriei cu economy class:

Pretul biletului este mai redus insa iar biletele la economy class se supun unor conditii mai restrictive:

  • in caz de anulare a calatoriei, penalizarile sunt foarte mari, de cele mai multe ori de 100%;
  • exista tipuri de bilete care nu sunt modificabile nici macar contra unei taxe;
  • unele bilete care sunt modificabile necesita platirea unei taxe suplimentare de schimbare  a biletelor

In cazul companiilor low – cost nu exista diferentierea de clasa.

Este important de inteles faptul ca exista un numar limitat de locuri pentru fiecare tarif practicat. Nu toate biletele la clasa economy au acelasi pret. Cauta bilete de avion si informatii cat mai complete.cu cateva luni inainte de calatorie

Locul in avion:

Locul in avion poate fi extrem de important pentru o calatorie cu avionul, mai ales pe distante lungi. In cazul multor companii de linie, rezervarea locului se poate realiza fara a plati o taxa suplimentara.

Alte servicii suplimentare disponibile contra unei taxe:

– Imbarcare prioritara;
– Transfer privat sau de tip shuttle, de la aeroport in oras sau la o anumita adresa
– Bagaj suplimentar;
– Asigurare in caz de anulare/ intarziere a zborului;

Quick Options
Documentation Video Tutorials Purchase Now

Color Scheme

Homepages Demo