Destinatii

Consultați lista de mai jos pentru a găsi bilete avion de neegalat pentru toate destinatiile din lume. Oferte de zboruri cu discount la aeroporturile din întreaga lume cu Blue Fly.

destinatii

Site-ul prezinta aeroporturi din tarile lumii. Lista aeroporturilor internaționale civile, aeroporturile interne din intreaga lume .

Catalogul include nu numai aeroporturile majore ale lumii și cele mai mari aeroporturi din lume, dar și aeroporturi locale mai mici. acestea au coduri internaționale IATA și ICAO .

Aeroporturi din Europa
Site-ul conține informatii despre aeroporturile din Europa. Blue Fly afiseaza codurile aeroporturilor din Europa, numele aeroporturilor și al oraselor, coordonatele GPS ale acestora si contactele aeroporturilor.

Codurile aeroportului mondial

Codurile aeroporturilor internationale sunt impartite in codurile aeroporturilor din IATA (codurile aeroporturilor IATA sunt alcătuite din 3 litere, aceste coduri de aeroport de trei litere).

Exista, de asemenea, coduri de aeroporturi in ICAO (codurile aeroportului ICAO sunt alcătuite din 4 litere).

Lista aeroporturilor include informatiile necesare pentru fiecare aeroport, cum ar fi: numele tarii, codul de tara ISO, codul IATA, codul ICAO (ICAO),  coordonatele GPS ale aeroportului (latitudine și longitudine), aeroportul pe hartă.

Blue-Fly cauta rapid și eficient zboruri din întreaga lume. Cu ajutorul Blue-Fly, poți compara zboruri de la multe companii aeriene și agenții de turism. Poti să compari si să alegi oferta cea mai bună. Dacă vrei să îți rezervi un bilet de avion iar Blue-Fly te va redirecționa printr-un click spre pagina de rezervare a acestor companii și agenții. Alegerea o poți face în funcție de: preț sau datele calatoriei tale.
Dacă ne dai adresa ta de email prin selectarea opțiunii „Obține alerte preț”, Blue-Fly îți va trimite un email cu cele mai avantajoase oferte.

Quick Options
Documentation Video Tutorials Purchase Now

Color Scheme

Homepages Demo