Top 10 aeroporturi din lume 2019

Top 10 aeroporturi din lume 2019

aeroporturi din lumeTop 10 aeroporturi din lume din 2019, votate de clientii aeroporturilor din intreaga lume in timpul anchetei Mondiale a Aeroportului din 2018-2019

1. Aeroport Singapore Changi

Aeroportul Singapore Changi conecteaza clientii catre peste 200 de destinatii din intreaga lume, cu 5000 de sosiri si plecari pe saptamana de catre 80 de companii aeriene internationale. In 2017, Aeroportul Changi a sarbatorit o piatra de hotar-cheie, care deserveste 60 de milioane de pasageri din aproape 100 de tari din intreaga lume.

2. Aeroport Tokyo Haneda

Dispunand de terminale interne si internationale, Aeroportul International Tokyo Haneda joaca un rol foarte important în promovarea dezvoltarii Japoniei ca natiune orientata spre turism.

3. Aeroport Seul Incheon

Aeroportul International Incheon este cel mai mare aeroport din Coreea de Sud si unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume. Este un fost castigator al titlului Aeroportul Anului la Premiile Mondiale a Aeroporturilor.

4. Aeroport Doha Hamad

Aeroportul internațional Hamad este aeroportul international pentru Doha, capitala Qatarului. Terminalul existent poate gazdui pană la 30 de milioane de pasageri anual si a fost descris ca cel mai complex terminal din lume, fiind cel mai luxos.

5. Aeroport Hong Kong

Aeroportul International Hong Kong serveste peste 100 de companii aeriene care opereaza zboruri catre aproximativ 180 de locatii din intreaga lume, inclusiv 44 de destinatii din China continentala. Este un fost castigator al premiului Aeroportul Anului la Premiile Mondiale a Aeroporturilor.

6. Aeroport Centrair Nagoya

In 2014, 9,8 milioane de pasageri au calatorit prin Aeroportul International Japonia Centrala din Nagoya, mai bine cunoscut sub numele de Centrair. Aeroportul are un procent mare de trafic intern, cu un numar de rute regionale operate in orasele Asiatice, cum ar fi Bangkok si Singapore. Caile rutiere mai lungi includ Helsinki, Frankfurt, Honolulu si Detroit.

7. Aeroportul Munchen

Aeroportul din Munchen este cel de-al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania si hub-ul secundar pentru Lufthansa German Airlines. Aeroportul din Munchen are legaturi spre destinatii din intreaga lume, dar si mai mult. Cu peste 150 de magazine de vanzare cu amanuntul si in jur de 50 de locuri unde puteti manca si bea, este ca un centru al orasului, oferind calatorilor si vizitatorilor multe de vazut si de facut.

8. Aeroport Londra Heathrow

Aeroportul Heathrow din Londra este cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie si cel mai aglomerat aeroport din Europa prin traficul de pasageri si fiind cel mai aglomerat aeroport pentru pasageri internationali, a pierdut recent acest titlu in defavoarea Aeroportului din Dubai.

9. Aeroport Tokyo Narita

Aeroportul Tokyo Narita este un aeroport international care deserveste zona Greater Tokyo din Japonia. Narita serveste drept centru international pentru companiile Japan Airlines si All Nippon Airways . Incepand cu anul 2016, Narita era cel de-al doilea aeroport de pasageri din Japonia.

10. Aeroport Zurich

Aeroportul Zurich este cel mai mare aeroport international din Elvetia si este aeroportul hub al companiei Swiss International Air Lines .

Discutii

Fii primul care adauga un comentariu la “Top 10 aeroporturi din lume 2019”

Quick Options
Documentation Video Tutorials Purchase Now

Color Scheme

Homepages Demo